Tenshibag – A Te táskád a Te stílusod!

Főoldal Design és Tech Tenshibag – A Te táskád a Te stílusod!
Tenshibag - A Te táskád a Te stílusod!
Szavazz Te is!
  •  
  •  

Számunkra a Tenshibag egy love brand, célunk pedig hogy vásárlóink is átérezzék ugyanazt a lelkesedést és szeretetet a végtermék átvételekor, mint amit mi a táskák megalkotásába belerakunk. Most pedig létrehoznánk egy olyan webes programot, amivel bárki könnyedén vizualizálni tudja az elképzelését.  Emellett pedig bevezetnénk egy két új funkcionális anyagot, ami a hazai piacon jelenleg nem elérhető.

 

Mottónk:
Egyedit alkossunk, melyet magadénak érzel azáltal, hogy részese vagy az alkotói folyamatnak.

Táskáink ennek az együttműködésnek a tökéletes eredménye, amelyet büszkén viselhetsz bárhol, bármikor.

Célunk:
A mai rohanó világban a tömeg termékek kínálatából kitűnni, személyre szabott ízlés, -és igény szerinti egyedi termékeket megálmodni, létrehozni.

Kik alkotják a Tenshibaget?
A Tenshibag egy szerelem gyerek. Férjemmel egymást inspirálva alkottuk meg ezt a jelenleg két fős vállalkozást.

A mai napig bringázás szerelmesei vagyunk, ez az, ami a táskatervezés ihletője volt. Kezdetben csak a saját részre és hobbi szinten készültek táskák, amik a hétköznapi bringás életet kényelmesebbé varázsolták. Ahogy a táskák elkészültek egyre nagyobb lett az érdeklődés irántuk, így a hobbiból elindult a brand építés.

Honnan hová?
Ahogy a mi és a vásárlóink ízlése és igénye, úgy a táska fazonok is változáson mentek keresztül az elmúlt időszakban. Célunk, hogy mindenki megtalálja számára legkényelmesebb és leginkább funkcionális táskát, ami nem csak a felhasználásában jeleskedik, hanem designban is. Képesek vagyunk egy fazonon belül sportosat vagy akár elegánsat is alkotni az anyag felhasználás segítségével. Egy fontos szempontot tartunk szem előtt, mégpedig azt, hogy minden táskát a megrendelő igényeire szabjunk. Az alap táska fazonokon kiválasztása után, mindenki szabadjára engedheti a fantáziáját és a tervezési folyamat részesévé válhat. Szeretjük, hogy olyan termékeket hozhatunk létre, ami teljes mértékben a vásárló stílusát tükrözi.
Legyen szó túrázásról, városi sétáról, bulizásról, divatos bőr hátizsákról, vagy akár pelenkázó táskáról, a Tenshibag táskái minden kívánságnak eleget tesznek.

Folyamatosan szívjuk magunkba a tudást, inspirálódunk, hogy minél szélesebb skálán tudjunk mozogni, és a lehetetlennek tűnő dolgokat is képesek legyünk megvalósítani, akár a külső akár a belső kialakításában.

Mi a cél?

Célunk a személyre szabott vonalat megtartani, hogy a termék egy igazán minőségi és prémium kategóriás termék maradjon, ami időt álló, és a megrendelő által támasztott minden elvárásnak megfelel. Az igényeket szélesebb körben szeretnénk kielégíteni, ehhez viszont elengedhetetlen az erőforrásaink bővítése. Ahhoz, hogy terveinket megvalósítsuk, szükséges, hogy a két fős vállalkozásunkat növelni tudjuk.

A minőségnél a legfontosabbnak azt érezzük, hogy folyamatosan fejlődjünk és a kísérletezzünk az anyagokkal, formákkal, felhasználással, építsük tudásunkat.  Szeretnénk, ha meglévő anyag kínálatunkat, olyan taktikai anyagokkal is bővíthetnénk, ami sokkal több specifikációval és lehetőséggel bír.

Régi álmunk, hogy egy olyan weboldalt hozzunk létre, ami teljes mértékben felhasználó barát, és minden téren igazodik az online világ igényeihez. Célunk, hogy bárki, akár a telefonjáról is egyszerűen elérhesse leendő táska tervező programunkat, ahol könnyedén részese lehet vizuálisan is az alkotói folyamatoknak. A tervező program segítségével, pár lépésből összeállíthatjuk az egyéni igényeinknek megfelelő Tenshibag táskát. A technikai és fejlesztői megoldásoknak köszönhetően, a program segítségével a táskák legapróbb részei is személyre szabhatóak lesznek. A 360 fokos mozgásnak köszönhetően a kiválasztott modell, minden irányból tervezhetővé válik. Fontosnak érezzük, hogy felzárkózzunk, és igazodjunk a rohanó világ elvárásaihoz, mindezt úgy, hogy egyedi kéréseket tudjunk megvalósítani.

Hogyha úgy érzed, hogy te is szívesen támogatnál egy olyan projektet, ahol Te vagy a  fontos, és megmutathatod kreativitásod rajtunk keresztül, akkor szavazz ránk!