MediCall

MediCall
Szavazz Te is!
  •  
  •  

Az okos telefonokra kifejlesztett MediCall applikáció lényege, hogy az ügyfelek rendelkezésére állnak olyan orvosok, akik az adott pillanatban készek házivizit és/vagy telefonos tanácsadást nyújtani az ügyfelek számára. Az applikáció megmutatja, hogy mely szerződött orvosok elérhetőek, róluk bemutat minden lényeges információt (név, végzettség, referenciák, korábbi betegek értékelése, stb.) és a szolgáltatási igénynek megfelelően az ügyfél az applikáción keresztül fel tudja venni a kiválasztott orvossal a kapcsolatot.
Jelenleg már közel 50 szakterületről több, mint 500 szakorvos elérhető az applikációban.
A MediCall célja, hogy várakozási idő nélkül, adott esetben megelőzve vagy helyettesítve a személyes orvosi vizetet tudjon hiteles szakorvosi tanácsot adni a pácienseknek, elkerülve az “internetes öndiagnosztizálást”, mely sok esetben félrevezető és pánikkeltő.
A házivizit szolgáltatás keretein belül felnőtt és gyermekorvosok állnak rendelkezésre, hogy a pácienset otthonban látogassák meg és ott vizitet végezznek. Az orovos elindulását követően a páciens a beépített GPS és térképfunkciónak köszönhetően látja, hogy hol tart az orvos és mikor ér a megadott címre. A fizetés bankkártya megadást követően teljesen automatikus és transzparens, megkímélve az orvost és a pácienst is a paraszolvencia kellemetlenségeitől.

MediCall videó itt