Jóholmi.com Közösségi Apróhirdető oldal

Főoldal Design és Tech Jóholmi.com Közösségi Apróhirdető oldal
Jóholmi.com Közösségi Apróhirdető oldal
Szavazz Te is!
 •  
 •  

A joholmi.com-ra apróhirdetési oldal szerűen lehet feladni a hirdetéseket. Jelenleg a kapcsolattartás e-mail és telefon hívás alapján történik, de szeretnénk ha a jövőben közösségi oldalként működne az oldal, ahol azonnali személyes kapcsolatfelvétel és facebook massenger chat is várná a közösség tagjait. Szeretnénk, ha applikációnk segítségével, egy gombnyomással meg lehetne rendelni a terméket, házhoz szállítással. Segíteni akarjuk a webáruházak, cég tulajdonosok könnyedebb hirdetés feladását is, hiszen náluk több ezer termék van, és az egyesével történő hirdetés feladás túl komplikált lenne számukra. Ők a teljes webshopjuk tartalmát egy külön felületen importálhatnák be, ahol könnyedén kezelhetnék saját piacterüket és megrendeléseiket. Végső célunk a Magyarországi használt és új holmik piacának stabil, központi alakjává válni, és így segíteni az itthoni piacok, magánszemélyek és kereskedések fellendítését, versenyképességét.

Milyen újdonságokat kinál a jóholmi .com más apróhirdetőkhöz képest?:

 1. Több képpel gyorsan ingyen feladhatóak a hirdetések, amelyek azonnal kiposztolásra kerülnek nemcsak az oldalunkra, hanem a közösségi oldalakra is,
 2. Saját hírfolyamunkra is kiposztolhatók bejegyzések, így közvetlenül fel lehet hívni a tagok figyelmét az újdonságokra,
 3. Videókkal is lehet hirdetést feladni, ami még jobban felkelti a figyelmet,
 4. Össze lehet hasonlítani a hirdetéseket, ezáltal könnyen megtalálható a legjobb ajánlat és a legjobb ár,
 5. Chat-en azonnal felvehető a kapcsolat eladó és vevő között,
 6. 360 fokos képeket is feltölthetünk lakásunkról, ahol a vevő azonnal körülnézhet, mintha éppen a lakásban járkálna,
 7. Csoportokat hozhatunk létre azok számára, akik ajánlatunk iránt érdeklődnek.

Képzeljük el a videós hirdetések jövőjét valahogy így:

 1. Képzeljük el hogy egy kattintással megrendelhetjük bármely magánhirdető, vagy céges hirdető termékét, egy napon belüli házhoz szállítással. Otthonunkban elromlott a mikrohullámú sütő, hirtelen még aznap kellene egy új ,mert azon szoktuk melegíteni éjszaka a kisbabánk tápszerét. Felkeressük a joholmi.com webhelyet, pár kattintással megrendeljük házhoz szállítással, minimum fél órán belül maximum egy napon belül kézhez kapjuk, és már melegíthetjük is a tápszert.
 2. Képzeljük el, hogy otthonunkban le akarjuk cserélni a mosógépet, Készítünk a telefonunkkal gyorsan egy rövid videót működés közben. Pár kattintással feltöltjük a videót, amire chat-en azonnal jelentkezik egy komoly érdeklődő, aki gyorsan le is csap az ajánlatunkra és bankkártyás fizetéssel meg is rendeli házhoz szállítással. Mi pedig azonnal megvehetjük az új mosógépet, amit holnap kiszállítanak és beüzemelnek.
 3. Képzeljük el, hogy a ruházati boltunk polcain sok az elfekvő árucikk. Van ugyan websopunk, de az sem igazán működik. Gyorsan feltöltjük a webshopunk teljes tartalmát a Közösségi piactérre, ahol még aznap befut két rendelés, amiért a futár holnap érkezik és már a bankszámlánkon is van a pénz.
 4. Képzeljük el, hogy akarunk venni egy lakást. Megnézzük a videó hirdetéseket a joholmi.com-on. Bejárunk pár lakást a 360 fokos videok segítségével virtuálisan, mintha a lakásban lennénk és már hívjuk is a m, hogy mikor nézhetünk körül személyesen is, mert komolyan érdekel bennünket.  Másnap találkozunk és le esik az állunk a valóságban még szebb, mint a videon. Megegyezünk a tulajdonossal és megbeszéljük a részleteket. Pár héten belül költözhetünk is álmaink otthonába.
 5. Vagy van egy játék üzletünk egy vidéki kis faluban, ami alig-alig önfenntartó, de nem akarunk csődbe menni. Ingyenesen feltöltjük video hirdetéseink a  joholmi.com ra, ahol országos megjelenést kapunk, házhoz szállítással, egyszer csak jön a futár hogy elvinne pár terméket, mert internetről jött a megrendelés, hogy valakinek pont a mi termékünkre van szüksége. Már konstatáljuk is hogy kinn vagyunk a csávából.

 

Ha én nyerek mindenképp a weboldalam fejlesztésére fogom költeni a pénzt. 🙂