Jóbérlő.hu

Főoldal Közösségi Jóbérlő.hu
Szavazz Te is!
  •  
  •  

Projektunk elsődleges célja

Az albérletek menedzselését könnyebbé és átláthatóbbá tevő alkalmazás, ahol az ember van a középpontban nem az ingatlan. A bérlők és bérbeadók számára fejlesztettünk a hosszútávú lakáskiadást és lakás menedzselését segítő alkalmazást, amivel az egyszeri ingatlanhirdetések helyett, az emberi kapcsolatokra épülő komplex támogatást adunk.

 

Az albérletek új szemszöge

Ezzel az új megközelítéssel, az ingatlan bérlők egyre növekvő táborának, keresési- valamint a bérlésből adódó kötelezettségi feladatait könnyítjük meg és a bérbeadók folyamatos ingatlankezelési gondjait vesszük át. A hosszútávú ingatlanbérlés egy olyan bizalmi kapcsolat, ami alatt rendszeres interakcióba kerül a bérlő a bérbeadóval, ezt a folyamatot szeretnénk digitalizálni és átláthatóbbá tenni.

A missziónk

A jóbérlő.hu-val egy társadalmi innovációs mozgalmat is indítottunk, amivel célunk, hogy Magyarországon tovább fehérítsük az albérleti piacot, és ahol mi a felek közti bizalom kialakulását egy igazolható és lekereshető jóbérlő tanúsítvánnyal támogatjuk. A tanúsítvány kizárólag a jóbérlő.hu platformon történő folyamatos ajánlásokkal és egyéni vagy automatikus értékelésekkel (pl. rendszeresen fizet-e?) szerezhető meg.

A bérleti szerződés megkötése után a bérlőknek és bérbeadóknak pedig adunk egy digitális gondnokot (házmester), ami figyel a befizetendőkre, elromlott berendezések megjavítására, vagy akár a lakástakarításra és bevásárlásra is. A lakás használathoz kapcsolódó szolgáltatókat integráljuk a rendszerünkbe, ezzel rengeteg kényelmi szolgáltatást tudunk nyújtani a bérlőknek. A lakásüzemeltetésen kívül fő helyet kapnak a pénzügyi (FinTech) megoldásaink.