GoConcert! – értesülj kedvenc koncertjeidről!

Főoldal Zene GoConcert! – értesülj kedvenc koncertjeidről!
GoConcert! - értesülj kedvenc koncertjeidről!
Szavazz Te is!
  •  
  •  

Gyakran jársz koncertekre, fesztiválokra?

Akkor a GoConcert! alkalmazás neked szól!

Képzelj el egy alkalmazást a telefonodon, amelyik szól, ha a kedvenc zenekarod a közelbe jön.

Képzeld el, hogy ajánl neked olyan zenekarokat, amiket bár nem ismersz, de ugyanaz a stílus, ami bejön neked. Ezáltal új bandákat ismerhetsz meg!

Az alkalmazáson keresztül egyszerűen, biztonságosan meg is tudod venni a koncertjegyed. Ha pedig véletlenül úgy alakul, hogy nem tudsz elmenni, el is tudod passzolni belépőd!

A zenekar által feltöltött híreket, infókat rögtön megkapod, ha szeretnéd.

Tudsz chatelni azokkal, akik ugyanarra a koncertre vettek jegyet, így akár a buli előtt tudsz velük ismerkedni ,vagy össze tudtok futni egy sörre. Nincs többé félelem, ha egyedül kell koncertre menni!

Sőt, a legtutibb merch is egy kattintásra van tőled: rendeld meg a zenekar hivatalos turnépólóját, kitűzőjét, bakancsát, plakátját, lemezét!

A koncertre való eljutást is segíti: ha a buli külföldön, vagy más városban van, ad tippeket az eljutáshoz (csoportos utazás, telekocsi, vonat), szállást is keres neked. A helyi szórakozóhelyek közül is ajánl neked néhányat, hogy a koncert után legyen hol afterozni.

Ez a GoConcert!

Zenekarként / turnémenedzserként fel tudod tölteni a zenekarod koncertjeit, eseményeit, jegyeladást tudsz generálni, híreket tudsz küldeni közvetlenül a rajongóidnak, tudod építeni a közösséged!

Ha van egy kocsmád, pubod, rendezvényhelyszíned, ide töltsd fel a nyitvatartást, illetve hogy milyen bulikat szervezel, így könnyen rádtalálnak azok, akik egy koncertre, vagy koncertről menet/jövet beugranának hozzád egy italra.

Szavazz kérlek egy lájkkal erre a projektre, hogy megvalósulhasson!

Az elnyert díjat piackutatásra kívánjuk fordítani.

A projekt szakmai partnere a todi koncertutazások
todi a Facebookon
a todi honlapja