FIZU

FIZU
Szavazz Te is!
  •  
  •  

Kereshetnék jobban? Elégedett lehetek a fizetésemmel? A szakmámban hasonló tapasztalattal rendelkezők mennyit keresnek? Indokolt a fizetésemelés? Ilyen, és még sok ehhez hasonló kérdésre kaphatunk választ a FIZU nevű applikációval.

Álláskeresés előtt állsz? Vagy csak nem vagy biztos a jelenlegi munkahelyedben? Szeretnéd megtudni megbecsülnek-e és tényleg jók a fizetési feltételek a cégednél? Használd a FIZU-t!

Ismerős a helyzet, hogy amikor a fizetésről van szó, legyen az állásinterjú vagy bértárgyalás egyből más hangulatú lesz az adott beszélgetés? Mindenki kicsit feszengve érzi magát, ha pontos összeget kell mondania. Rengetegen bizonytalanodnak el és nem merik elmondani a valós gondolataikat, ha a bérigényről van szó. Ennek az applikációnak a segítségével megbizonyosodhatsz róla, hogy van alapja az elvárásaidnak és az igényeidnek.

Az applikáció a felhasználók által megadott adatokkal dolgozik, ebből készíti a statisztikákat, hogy tényleg valós képet kapjunk az országban elérhető fizetésekről. A regisztráció után lehetőségünk lesz a fizetésünk, tapasztalatunk, cégünk megadására. Utána pedig elmerülhetünk az applikáció nyújtotta lehetőségekben. Kereshetünk földrajzi területenként, szakmánként, pozíciókként is. Lekérhetjük a különböző statisztikákat, átlagfizetésre, legmagasabb, illetve legalacsonyabb fizetésre is. Összehasonlíthatjuk, hogy egyes területeken, bizonyos tapasztalat mellett mennyi lenne az ideális fizetés a megadott pozícióban.

Célja, hogy a pályakezdőknek, munkanélkülieknek, illetve cég- és/vagy szakmaváltás előtt álló embereknek segítséget nyújtson a piacnak megfelelő bérigény meghatározása során és átfogó képet kapjon a fizetésekről.

Az összeget főleg az applikáció fejlesztésére és a lehetőségek kiaknázására fordítanám.

Ha te is felhasználója lennél egy ilyen témájú applikációnak és úgy gondolod, hogy hasznos lenne számodra, szavazz a FIZU-ra!