DPS.hu Műszaki cikk apróhirdetési oldal

Főoldal Design és Tech DPS.hu Műszaki cikk apróhirdetési oldal
DPS.hu Műszaki cikk apróhirdetési oldal
Szavazz Te is!
  •  
  •  

A DPS.hu-ra apróhirdetési oldal szerűen lehet feladni a hirdetéseket. Jelenleg a kapcsolattartás e-mail és telefon hívás alapján történik, de szeretnénk ha a jövőben applikációnk segítségével, egy gombnyomással meglehetne rendelni a terméket, házhoz szállítással. Jelenleg tárgyalunk egy futárcéggel, aki egynapos határidővel képes kiszállítani a termékeket. Segíteni akarjuk a webáruházak, cég tulajdonosok könnyedebb hirdetés feladását is, hiszen náluk több ezer termék van, és az egyesével történő hirdetés feladás túl komplikált lenne számukra. Végső célunk a Magyarországi Műszaki cikk piac stabil, központi alakjává válni, és így segíteni az itthoni piacok, magánszemélyek és kereskedések fellendítését, versenyképességét.

 

 

Képzeljük el hogy egy kattintással megrendelhetjük bármely magánhirdető, vagy céges hirdető termékét, egy napon belüli házhoz szállítással. Irodánkban elromlott a nyomtató, hirtelen még aznap kellene egy új, felkeressük a dps.hu webhelyet, pár kattintással megrendeljük házhoz szállítással, minimum fél órán belül maximum egy napon belül kézhez kapjuk, és már indulhat is a nyomtatás.

 

Vagy van egy műszaki cikk üzletünk egy vidéki kis faluban, ami alig-alig önfenntartó, de nem akarunk csődbe menni. Ingyenesen feltöltjük hirdetéseink a dps.hu ra, ahol országos megjelenést kapunk, házhoz szállítással, egyszer csak jön a futár hogy elvinne pár terméket, mert internetről jött a megrendelés, hogy valakinek pont az mi termékünkre van szüksége. Már konstatáljuk is hogy kinn vagyunk a csávából.

 

 

Ha én nyerek mindenképp a weboldalam fejlesztésére fogom költeni a pénzt. 🙂