A GiftHunter az év magyar vásárlásösztönző fogása lehet!

Főoldal Közösségi A GiftHunter az év magyar vásárlásösztönző fogása lehet!
A GiftHunter az év magyar vásárlásösztönző fogása lehet!
Szavazz Te is!
  •  
  •  

Képzelj el egy applikációt, ami szó szerint behozza a boltodba a vásárlókat. A GiftHunter olyan mint a Pokemon Go, csak hogy itt ténylegesen ki kell nyitnod a dobozt, amit megtaláltál. Sőt, ami benne van, a tied is lehet! Az év vásárlásösztönző fogása lehet a magyar applikáció.

A mobil alkalmazás lényege az, hogy miután letöltötted a telefonodra, megnézheted, hol találhatsz ajándékdobozokat. Ha ezeket levadászod, akkor ami benne van az a tied. Lehet bennük tárgyra vagy szolgáltatásra szóló ajándék. Minden boltban, üzletben más és más várhat így rád.

Míg a játék egyik fele virtuális, a másik fele – maga a folyamat, ahogy megkeresed a dobozt-  teljesen a való világban zajlik, hiszen az app egy létező üzletbe visz be, ahol te, a saját kezeddel veszed le a polcról a dobozt, regisztrálod az azonosítót, amiért cserébe ott helyben megkapod az ajándékodat, amit megnyertél. Ez lehet egy termék vagy egy szolgáltatás is.

A GiftHuntert Berényi Imre és Juhász Tibor fejlesztette ki, és hívta életre. 100%-ig magyar fejlesztésű applikáció, ami már letölthető, elérhető mindenféle mobilra.